Florin Salam, prima reacţie după despărţirea de Roxana Dobre!

Știri de ultimă oră

Florin Salam, prima reacţie după despărţirea de Roxana Dobre! Ce a putut să spună despre mama copiilor săi

Nu mai e loc de împăcare! Cel puţin asta spune Florin Salam, care pare să se fi decis, definitiv, cu privire la situaţia lui cu Roxana Dobre. Mai mult decât atât, din declaraţiile făcute de celebrul artist, el este decis, în pofida suferinţei pe care o îndură acum, să regleze, pentru totdeauna, relaţia pe care o are cu bruneta.

Potrivit unor surse apropiate de cuplu, Florin Salam este hotărât să nu se mai împace niciodată cu Roxana Dobre. Se pare că problemele dintre el şi brunetă sunt mult mai vechi. De fapt, nu plecarea ei ar fi fost cea care a dus la despărţire, ci alte neînţelegeri care s-au acumulat în timp. După plecarea Roxanei Dobre de acasă, Florin Salam nu a mai vorbit deloc cu ea. Celebrul manelist spune că nu îl mai interesează nimic de mama copiilor lui şi că toată familia sa îi este alături. Deşi suferă cumplit, surorile îi sunt alpături în fiecare zi şi îl ajută să treacă peste aceste momente dificile.

„Nu ne mai împăcăm. Nu prea vreau să vorbesc despre asta, nu e un moment bun. Poate altă dată, când va fi momentul, dar acum nu este…”, a spus Florin Salam, potrivit Antena Stars.

„Zilnic, surorile lui vin să îi aducă mâncare, să aibă grijă de el. Florin suferă, dar ştie că îi va trece. Oricum, de fiecare dacă când este întrebat de Roxana, el o compară cu Fănica. Şi spune că nu se ridică la nivelul Ştefaniei…”, susţine un apropiat de-al artistului.

cuvinte cheie: 

Lasă un răspuns

Comment
Name*
Mail*
Website*