Top 10 minciuni pe care bărbații le spun femeilor

Lifestyle

Femeile mint în general cu privire la chestiuni fizice cum ar fi starea mentală, greutatea sau vârsta. Bărbații nu sunt extrem de atenți la partea fizică, dar mint din multe alte motive. Majoritatea minciunilor spuse de bărbați au legătură cu femeile.

Vă prezentăm 10 cele mai frecvente minciuni pe care bărbații le spun femeilor.

1. Te sun mâine

E una dintre cele mai frecvente minciuni pe care bărbații le spun femeilor. Cel mai indicat e să nu răspunzi la un astfel de mesaj. Bărbații spun asta ca să evite persoana respectivă. Cel mai probabil nu te va mai suna deloc.

Această afirmație se traduce prin e foarte frumoasă dar bărbații nu vor recunoaște niciodată asta când sunt însoțiți de prietene sau neveste.

3. Sunt singur

Chiar dacă ies cu cineva, sunt într-o relație serioasă sau chiar însurați, bărbații tind să spună mereu că sunt singuri. Își doresc să pară mereu disponibili și să nu arate că și-au pierdut independența.

4. Nu s-a întâmplat nimic, sunt bine

Un bărbat spune asta pentru a-și proteja orgoliul și pentru a evita confuziile. Cel mai probabil nu vorbește serios dacă îți spune asta. E un fapt dovedit că bărbaților nu le place să-și arate sentimentele.

5. Îmi pare rău

Bărbații urăsc să spună cuvintele acestea. Folosesc însă minciuna asta chiar și atunci când nu e vina lor, doar pentru a menține relația în picioare. În majoritatea timpului, spun vorbele acestea cu ușurință, fără să însemne ceva pentru ei.

6. Sunt blocat în trafic

Cel mai puțin probabil e să fie cu adevărat blocat în trafic când îți spune asta. S-ar putea să fie totuși adevărat în unele cazuri. E doar o scuză ca să poată veni acasă la ce oră dorește și să le arate femeilor cât de ocupați sunt.

7. Ești prima mea dragoste

Bărbații se îndrăgostesc de aproape toate fetele pe care le întâlnesc. E una dintre minciunile pe care bărbații le spun cel mai des. E doar o tactică pentru a impresiona o anumită femeie și să o facă să-l iubească.

8. Sunt pe drum

Bărbații spun asta de obicei când nu vor să se întâlnească cu cineva sau când vor să lipsească de la un eveniment. Simt că dețin controlul dacă spun minciuna asta și apar totuși într-un final, în locul în care au fost chemați.

9. Ești cea mai frumoasă fată pe care am văzut-o vreodată

Nu e adevărat. Femeile sunt mult mai atente la felul în care arată decât bărbații și adoră să primească complimente. Bărbații folosesc cuvintele acestea pentru a impresiona femeile. Chiar dacă întâlnesc zilnic femei frumoase, n-au nicio problemă să spună mereu aceeași minciună.

10. Acum mă cunoști, știi cum sunt

Un bărbat îi spune asta unei femei pentru a evita o situație stânjenitoare. Chiar dacă bărbatul respectiv n-are idee cum e cu adevărat, spune asta doar ca să înmoaie inima partenerei sale. Bărbatul vrea să întărească ideea că nu-și va schimba prea curând comportamentul din prezent.

cuvinte cheie: 

Lasă un răspuns

Comment
Name*
Mail*
Website*