8 paşi simpli prin care-l poţi recuceri pentru totdeauna

Lifestyle

8 paşi simpli prin care-l poţi recuceri pentru totdeauna

Pentru unii despărţirea este ceva uşor de depăşit. Pentru alţii în schimb este o adevărată piedică în continuarea vieţi. Se gândesc la ce nu a mers, la ce ar fi putut fi altfel. Şi ajung aşa la ideea că relaţia mai are o şansă.

Să revii lângă un om care te-a rănit sau care a avut de suferit din cauza ta, poate fi un act dificil, dar foarte curajos dacă el va avea succes la final. Îţi prezint în următorul articol ce ai putea să faci ca să-l recucereşti şi să nu mai vrea să fie departe de tine.

1. Nu te implica într-o relaţie nouă
Dacă-l vrei pe fostul iubit înapoi nu îţi stabili întâlniri cu alţi bărbaţi. Acest lucru ar putea crea confuzii şi l-ar pute îndepărta. Chiar dacă tentaţia e mare din diferite motive, evită să faci acest pas regretabil ulterior.

2. Nu încerca să-l faci gelos
E în regulă să îi arăţi că-ţi pasă în continuare de el, dar e un pic exagerat să-l stresezi cu semnale pline de gelozie. Va profita de acest lucru ca să se joace cu sentimentele tale. Sau din nou, se va îndepărta şi mai mult.

3. Nu fi foarte insistentă
Lasă-i timp şi spaţiu să analizeze situaţia voastră. Mesajele şi telefoane nu vor face decât să îngreuneze Sau îl vor grăbi într-un sens nefavorabil ţie. Te va evita de teama crizelor tale.

4. Nu aminti constant greşelile lui
Doar ai decis să vă acordaţi o şansă nouă, nu? Dacă există ceva de discutat, deschide subiectul când va fi el pregătit să înfrunte situaţia. Şi fii îngăduitoare.

5. Fii echilibrată
E riscant să te arunci spre o împăcare fără să pui toate lucrurile în ordine în capul şi-n sufletul tău, dar e şi păcat să ratezi şansa când ea apare natural. Urmăreşte-l să vezi el ce vrea. Te va ajuta să afli care sunt şansele viitoare.

Cum să-l păstrezi pentru totdeauna?

1. Respectă promisiunile făcute
Dacă i-ai promis că vei schimba lucruri din comportamentul tău, fă-o. O să-l dezamăgeşti şi o să-l faci să-şi regrete decizia, în caz contrar.

2. Nu-i aminti trecutul
Repet, e foarte important să-l faci să creadă cu adevărat că l-ai iertat pentru ce nu a funcţionat. Şi să vadă că vrei să fiţi mai bine de data asta.

3. Nu mai ignora nimic
Poate fi vorba despre lucruri minore dar importante pentru el. Acordă atenţie pentru orice. Cu siguranţă va aprecia efortul şi grija.

O reîmpăcare poate fi dificilă. Este foarte importantă încrederea reciprocă. Dar şi încrederea în instinc. Aşa că dacă tu simţi că trebuie, acţionează!

Lasă un răspuns

Comment
Name*
Mail*
Website*